12/11/13

Οι Έλληνες στο Ανδρικό Κολλεγιακό των ΗΠΑ (NCAA)





Το κολλεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ μπαίνει στη τελική ευθεία καθώς τα τουρνουά των περιφερειών θα γίνουν στο τέλος Νοεμβρίου.
Οι δύο Έλληνες αθλητές που συμμετέχουν στο NCAA αγωνίζονται σε διαφορετικά πανεπιστήμια, τα οποία ανήκουν στη περιφέρεια MPSF, από την οποία θα προκριθούν δύο ομάδες στο Final Four του NCAA που θα διεξαχθεί στις αρχές του Δεκεμβρίου.

Ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς συμμετέχει (για 3η φορά στο πρωτάθλημα) με την ομάδα του  University of Southern California (USC). Έως και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η ομάδα του USC έχει δώσει 24 παιχνίδια και έχει ρεκόρ 22 νίκες και 2 ήττες. Ο Κώστας έχει παίξει σε όλα τα παιγνίδια, έχει σκοράρει 65 φορές και είναι ο 1ος σκόρερ της ομάδας του. Στη περιφέρεια το ρεκόρ του πανεπιστημίου είναι 4 νίκες και 1 ήττα.



Ο Δημήτρης Λάππας συμμετέχει (για 2η φορά στο πρωτάθλημα) με την ομάδα του Long Beach State University της California (LBSU). Έως και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η ομάδα του LBSU έχει δώσει επίσης 28 παιχνίδια και έχει ρεκόρ 18 νίκες και 10 ήττες. Ο Δημήτρης έχει παίξει σε 27 παιχνίδια, έχει σκοράρει 19 φορές και είναι ο 7ος σκόρερ της ομάδας του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου