7/12/14

Τελικοί NCAA - Ο Κώστας Γεννηδουνιάς πάλι λάμπει - Highlights



Αυτο το Σαββατοκύριακο διεξάγωνται οι τελικοί των ανδρών στο πρωτάθλημα πόλο του NCCA, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου του University of California San Diego.

Οι ημιτελικοί ειναι ανάμεσα στα Πανεπιστήμια:
α) University of California Los Angeles (UCLA) - University of California San Diego (UCSD)
β) Stanford University - University of Souther California (USC)

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών, χτες Σάββατο είχαν ως εξής:

UCLA - UCSD 15-6
Stanford - USC 11-12 (3η παράταση)

Ο δευτερος ημιτελικός ανάμεσα των  Πανεπιστημίων του Stanford και του USC ήταν εκπληκτικός και τελείωσε στην τρίτη παράταση με sudden goal death του Κώστα Γεννηδουνιά. Ο Kώστας σε αυτό τον αγώνα είχε 4 γκολ και 4 ασιστ, σε 10 συνολικά προσπάθειες.
Τα δύο από αυτα τα γκόλ ήταν πολύ σημαντικά, το ένα στο τέλος της 4ης περιόδου, με 14 δευτερόλεπτα για να τελειώσει η κανονική περίοδο και για να πάει το παιγνίδι στη παράταση και το άλλο για να τελειώσει ο ημιτελικός.

Δείτε τις συνεντεύξεις και highlites εδω:
https://www.youtube.com/watch?v=A2AsAAnAcsA

Η ιστιοσελίδα του τουρνουα
http://www.ucsdtritons.com/ViewArticle.dbml?DB_OEM_ID=5800&ATCLID=209791515&KEY=&DB_OEM_ID=5800&DB_LANG=C&IN_SUBSCRIBER_CONTENT=
από τον οποίο μπορειτε να δειτε το τελικό σήμερα το βράδυ 11.30μμ ώρα Ελλάδος ανάμεσα στα Πανεπιστήμια του UCLA και του USC.


Υπενθυμίζουμε ότι στο κολλεγιακό πρωτάθλημα ανδρών των Η.Π.Α. φέτος συμμετέχουν 3 Έλληνες :

Ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς (από τον Αθλητικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου) που συμμετέχει για 4η φορά στο κολλεγιακό πρωτάθλημα με την ομάδα του  University of Southern California (USC)

Ο Δημήτρης Λάππας (από τον Πανιώνιο ΓΣΣ) που συμμετέχει για 3η φορά στο κολλεγιακό πρωτάθλημα με την ομάδα του Long Beach State University (LBSU)

Ο Βασίλης Τζαβάρας (από τον Αθλητικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου, με υποσχετική πέρσι στον Παναθηναϊκό ΑΟ) που συμμετέχει για 1η φορά στο κολλεγιακό πρωτάθλημα με την ομάδα του  University of California Berkeley (California). 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου