6/6/17

Προετοιμασία Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών (γεν. 1997+)


Ανακοινώθηκαν από την ιστοσελίδα της ΚΟΕ τα ονόματα των αθλητών που έχουν κληθεί για προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών (U20).
Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΚΟΕ:
΄΄Την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων ανδρών (U20) στο Βελιγράδι (5-13 Αυγούστου) συνεχίζει, από τις 8 Ιουνίου, η αντίστοιχη Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τεό Λοράντος κάλεσε 18 πολίστες να βρίσκονται το πρωί (09.00) της ερχόμενης Πέμπτης (8/6) στο Κολυμβητήριο «Αντώνης Δημητρόπουλος» του ΑΝΟ Γλυφάδας.
Είναι οι: Γιαννόπουλος, Μάντης, Παπασηφάκης (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), Γαρδίκας, Κάκαρης, Τρούλος, Τσαχειλίδης (ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ), Δελαγραμμάτικας, Κουρούβανης (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Γκιουβέτσης (ΝΟ ΧΙΟΥ), Καπετανάκης (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μουρατίδης, ΝικολαΪδης, Τσολακούδης, Σιορδίλης (ΠΑΟΚ), Λιαπάκης (ΥΔΡΑΪΚΟΣ), Χονδροκούκης (ΕΘΝΙΚΟΣ), Μασμανίδης (ΗΠΑ).
Η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας περιλαμβάνει καμπ στην Κέρκυρα (20-24 Ιουνίου), συμμετοχή σε τουρνουά στην Ουγγαρία (7-9 Ιουλίου) και καμπ προετοιμασίας στην Αθήνα με την Ιταλία (18-25 Ιουλίου).
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ΄΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου